Budskap

Den Globala Klimatförändringen och Ändens tid


Här är framtiden

                                          Nu                                                                                                                                                                Då

Denna bok handlar om den globala klimatförändringen och ändens tid

med andra ord: Slutet närmar sig

Boken är för de människor världen över som vill veta sanningen bakom klimatförändringar och ändens tid samt önskar känna till konsten att kunna överleva. OBS! Boken innehåller inte information som är okänd för allmänheten, men däremot finns det sammanhang i det hela, som gör att boken är unik i hela världen.

Denna bok handlar om den totala klimatförändringen av vilken växthuseffekten utgör enbart ca 20 %. Resterande 80 % är andra faktorer eller orsaker som vi inte kan göra något åt. Detta kallas för ändens tid, dvs. de katastrofer som är på väg hit är ändens tid. Det finns ingen som kan rädda jorden från dess undergång. Vi måste koncentrera oss på att rädda oss själva och rädda vad som räddas kan för vår överlevnads skull. Och boken själv, ja, den kan bli finansvärldens Bibel.

Det finns frågor i livet som ännu inte fått något svar. I denna bok får du svar på de flesta av dina frågor. Visste du att även religionen har ett finger med i spelet kring klimatförändringen och att historien upprepar sig?

Daniel/Beltesassar

Daniel var en specialist som kunde skåda in i framtiden och se ändens tid. Denna boks författare behärskar samma sak, ser tydligt både framtid och ändens tid. Med andra ord: bokens författare har samma roll som Daniel hade för ca 2 600 år sen, och därmed känner världen honom. – Einsteins relativitetsteori håller den än? Läs boken så får du svar! Det är en lärorik bok du har att göra med.

Läs boken och du kommer att enormt höja din kunskapsnivå.

Kontakt:
Virgo-Taurus Media
c/o Cosmic Construction & Build Co
Box 151
149 22 Nynäshamn
E-post:
virgomedia@mail.com
info.virgomedia@cosmic-construction.com
Hemsida:
www.virgo-taurusmedia.com
PlusGiro:
137808-2

Om författaren och
Ytterligare nya böcker av Virgo-Taurus Media
Nya böcker
Beställning/order© Allt material på www.virgo-taurusmedia är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Denna hemsida är framställd och sammanställd av Josef Kemény under benämningen "Den Globala Klimatförändringen och Ändens tid", den 11 december 2007.Gå tillbaka till index2