Üzenet-Hír-Közlés

A Globális éghajlatváltozás és a vég


Itt a végídö

                                          Most                                                                                                                                                                Akkor

Ez a könyv a globális éghajlatváltozásról és a végröl szól

más szóval: közeledik a vég

E-könyv azok emberek számára íródott, akik szeretnék megtudni a valóságot az éghajlatváltozással és a véggel kapcsolatban, valamint hogyan is lehetne átélni a jövendöbeli katasztrofákat, amik már úton vannak. Felhozom az olvasó figyelmét, hogy a könyv nem tartalmaz olyan dolgot. amely ismeretlen lenne az általánoság elött, de mivel a könyv összhangban van téve a történtekkel, így a könyv maga egyedüli az egész világon.

Ez a könyv a totális vagy a teljes éghajlatváltozásról szól, amelyben a növényházi effektus csak cirka 20% a teljes éghajlatváltozásnak, a többi 80%-a pedig más tényekból vagy faktorokbó áll, amiknek mi semmit sem tudunk tenni, Ez a vég. Az útban lévö katasztrofák a véget jelzik. A földet senki sem tudja megmenteni a pusztulástól. Minékünk arról kell gondoskodni, vagyis a gondolatot arra kell összpontosítani, hogyan is tudnánk megmenteni magunkat, menteni amit csak lehet az átéléssel kapcsolatban. És maga a könyv pedig lehetne a pénzvilág Bibliája.

Sok kérdés van még hátra, amire az ember még ez idáig nem kapott választ. E-könyvben több mindenre választ kap. Tudtad-e aszt, hogy a vallásnak is egy ujja benne van az éghajlatváltozásban, és hogy a történelem megismétlödik?

Dániel/Baltazár

Dániel/Baltazár egy különleges, speciális ember volt, aki a jövöbe látott és látta a véget. A világ ismeri öt. E-könyv írójának úgyan az a szerepe van, mint Dánielnek/Baltazárnak volt egykor, tísztán belelátt a jövöbe és a végbe, vagyis avval az adottsággal van felrúházva, mint Dániel/Baltazár volt felrúházva cirka 2600 évvel ez elött. – Einsteins relatívításelmélete állja e-még a sarat? Olvasd a könyvet és választ kapsz rá. Egy tanúlsági könyv.

Olvasd a könyvet és azáltal növekszik a tudás. (A könyv elöször csak svédül jelenik meg.)

Kapcsolat:
Virgo-Taurus Media
c/o Cosmic Construction & Build Co
Box 151
149 22 Nynäshamn
Mail post:
virgomedia@mail.com
info.virgomedia@cosmic-construction.com
Honlap:
www.virgo-taurusmedia.com

Az íróról és az új könyvekröl
új könyvek
megrendelésvissza az indexhez