Üzenet-Hír-Közlés

Az útbalévö új könyvek


A Virgo-Taurus Médiától


Az útbanlévö,következö új könyvek a Virgo-Taurus Médiától: Kemény Szabolcs,"Palesztina" idöszámítás elött; Kemény Szabolcs, "Az új Betlehem"; Kemény Emöke, "Toldat az Astrologiához"; Kemény Emöke, "Új régi ös (magyar) zene Ázsiából".
Az iró; Kemény, Szabolcs József, 58-éves, Mérnök,természettudós, feltaláló, iró/költö, vállalkozó és vegetáriánus
Hobbi/szabad idö: Kutató az Asztrófizikában
Kedvelt szaktárgy: Tudomány, tk. Koszmológia, csillagászat, éghajlatváltozás, építészet/archtektúra, , történelem, vallás és politika
Személyi állapot: Elvált
Filózófia/motto: Az élet az tudás, és a tudás az élet, amely egyenlö a kozmikúsi tudománnyal, kombinálva az örök hatalommal/élettel.
Tagság: Svéd Csillagászati Tátsulat (SAS), Stockholmi Amatör Csillagászok, (STAR), Chalmers Aerosspace Klub (CAC), Svéd Természetvédelmi Egyesüllet, (SNF)

Kemény Szabolcs, Az Ember Tragédiája, 1993, ISBN-91-88302-00-8. Egy 500-oldalas felújitott Ember Tragédiája, amely a magyar eredetröl/gyökérröl szól mind az utólsó napig. Nics már eladásra a könyvböl.
A 90-s években a Virgo-Taurus Média három folyólap számot ismertetett a magyarok között. "Turul Szárnyak & Csonka Bácska Tükre", ISBN 91-88302-024; "Az Élet és a Tudás Fája" ISBN 91-88302-067; és a "Látomás" ISBN 91-88302-202. A folyólapok ideje lejárt felújítás nélkül.

Hun-Magyar Vigadó, zenés ösi dalok a Hun-viágból, Hun-Magyar Monda I.             Hun-Magyar Vigadó, zenés ösi dalok Árpád idöböl, Hun-Magyar Monda II

1992-ben a Virgó-Taurus Média kiadott ösi zenével felruházott zenés magyar kazettát, amely visszatükrözi öseink dicsö korszakát.
A vérszezödés. Középen a "Koss-kupa".Ópusztaszer
Turáni és a szittyai öseink a nemzetet "Koss nemzetnek nevezte.


Szt István, a magyar kereszténység alapítója.Ópusztaszer
vissza